Kreativ mötesplats i kontorsmiljö

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in

Bakgrund

Ett företag inom fastighetsbranschen arbetar långsiktigt med att förändra företagskulturen inom sin organisation.  Grundläggande värderingar och värdeord har identifierats. Utmaningen ligger i att värdeorden ska bli mer än bara tecken på ett papper.

Lösning

Genom att intervjua och involvera en rad olika medarbetare i nära samarbete med HR och kommunikationsavdelningen växte idén fram att skapa en offentlig yta i kontoret med syfte att sammanföra medarbetare och understödja den kreativa processen.

Resultat

Tillsammans med inredningsarkitekt skapades ett program för en yta som tidigare använts för kopiering.  Genom att arbeta med bild och form i kombination med analoga verktyg som whiteboard och blädderblock samt de senaste digitala verktygen skapades ett möjligheternas rum som uppmuntrar till kreativa möten mellan medarbetare. Möjligheternas rum stödjer företagskultur och värdegrund genom att skapa en kreativ yta för samarbete.

In English

Sedan 1997 har vi framgångsrikt hjälpt våra kunder att leda och utveckla sina verksamheter. Vi har specialiserade konsulter med lång och bred erfarenhet från näringsliv, myndigheter, kommuner och statliga företag.